Bestuurder (54) raakt levensgevaarlijk gewond bij zwaar ongeval op Kennedylaan in Gent

© fvv

Op de John F. Kennedylaan richting Zelzate is vrijdagochtend ter hoogte van Desteldonk een zwaar ongeval gebeurd rond 7.15 uur. Een vrachtwagen reed er in op een personenwagen. De bestuurder van de personenwagen, een 54-jarige Gentenaar, zat gekneld en moest bevrijd worden door de brandweer. Hij raakte levensgevaarlijk gewond, rond de middag was de bestuurder buiten levensgevaar. Zijn passagier raakte lichtgewond.

jdu

“Onze ploegen hadden een kwartier nodig om de man te bevrijden. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis”, zegt brandweerwoordvoerder Alisa Coessens.

Door het ongeval is de rijbaan richting Zelzate was een tijdlang helemaal versperd. Pas rond 10.30 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Het parket van Oost-Vlaanderen werd ingelicht. Zij stuurden een verkeersdeskundige ter plekke. De bestuurder van de vrachtwagen blies safe, zijn rijbewijs werd ook niet ingetrokken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen