Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Photo News

Belgische postzegels bij de duurste van Europa, en prijs zal weer stijgen

Postzegels zijn in België opvallend duur in vergelijking met elders in Europa. Dat blijkt uit een jaarlijkse monitoring van regulator BIPT. Alleen in Denemarken, Italië, Finland en Frankrijk is het duurder om een standaardbrief te versturen. En op 1 januari gaan de prijzen opnieuw fors omhoog.

8 reacties

  • Joan Lute

    4 jaar geleden
    Is België niet op alle vlakken het duurste ? Politici praten soms over sparen naast besparen maar welke mens met een gemiddeld inkomen kan nog één cent op einde maand overhouden ? Wanneer je van een invalidenuitkering moet leven moet je almaar vaker verzuimen eten te kopen omdat almaar gezondheidzorgen ook niet meer vergoed worden
  • walter De Witte

    4 jaar geleden
    Dat ze eerst eens de brieven leveren. In Belgie kan iedere firma ineens opslaan. De lonen worden echter niet geïndexeerd.
  • Yvan Lissens

    4 jaar geleden
    Steeds meer aanrekenen voor een slechtere dienstverlening. Als een zelfstandige dit zou doen dan staat hij morgen op 't straat, de post komt ermee weg. Hoog tijd dat het monopolie voor brievenbezorging doorbroken wordt zodat dit flagrant machtsmisbruik gestopt kan worden.
  • Gaston Miar

    4 jaar geleden
    Dit land is op alle vlakken bij de duurste van de EU.
  • RONNY DE PETTER

    4 jaar geleden
    Ik heb mijn postzegel abonnement opgezegd wegens duurder en duurder.