Een lichaam wordt weggedragen.
Volledig scherm
Een lichaam wordt weggedragen. © AFP

Twee tieners sterven in Franse boerderijbrand

Bij een uitslaande brand op een boerderij afgelopen nacht in de noordwestelijke Franse regio Normandië zijn twee tieners (13 en 15) om het leven gekomen.

0 reacties

  1. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.
  2. LIVE OEKRAÏNE. Griekenland levert geen Patriots aan Oekraïne - Zelensky wil buitenlandse investeringen in Oekraïense defensie
    LIVE UPDATE

    LIVE OEKRAÏNE. Grieken­land levert geen Patriots aan Oekraïne - Zelensky wil buitenland­se investerin­gen in Oekraïense defensie

    Griekenland zegt dat het geen Patriot-systemen of luchtdoelraketten van het type S-300 aan Oekraïne zal leveren. De Oekraïense minister van Landbouw Mykola Solsky, die beschuldigd wordt van het zich toe-eigenen van staatsgrond voor hij deel uitmaakte van de regering, heeft zijn ontslag ingediend. Rusland heeft “enkele tientallen” tactische kernwapens gestationeerd in het Oost-Europese Wit-Rusland. En Oekraïne gebruikte voor het eerst langeafstandsraketten met bereik van 300 kilometer, heimelijk gestuurd door de VS. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.