Familie - Gunter De Batselier (Peter), Patsy Van der Meeren (Gloria)
Volledig scherm
PREMIUM
Familie - Gunter De Batselier (Peter), Patsy Van der Meeren (Gloria) © VTM

Schokkend dieptepunt in aantocht in ‘Familie’: personage van Gunther Levi moet na heftige ruzies ook partnergeweld ondergaan

TV“Nee, dit wordt geen leutige en ontspannende televisie”, zegt Gunther Levi (43). Wat ‘Familie’-fans al voelden aankomen, kunnen wij nu ook bevestigen: de zoveelste ruzie tussen Gloria en Peter mondt volgende week uit in brute agressie van haar op hem. En de terreur die Peter moet ondergaan raakt bij de kijkers duidelijk een gevoelige snaar.

9 reacties

  • Rudi Maes

    4 jaar geleden
    Martine de pelseneir groot gelijk!!!
  • Ann Verschueren

    4 jaar geleden
    Goed dat dit onderwerp ook eens wordt gebracht. Heb ook zo'n buurvrouw gekend die haar man psychisch behandelde als een slaaf en daarmee nog stoefte dat hij zo goed luisterde naar haar bevelen. Die man onderging dat heel gelaten.
  • Tom Maes

    4 jaar geleden
    Bert Vanhoecke : Juist. En de man durft het niet outen want dat "wordt niet gedaan".... En ondertussen blijft het feminisme aandacht krijgen.....
  • Sing Ben

    4 jaar geleden
    fijn dat dit ook bespreekbaar wordt ...
  • Christel Smet

    4 jaar geleden
    Mijn vriend werd ook geklopt door zijn ex vrouw, blauwe plekken overal omdat hij snurkte en zij niet kon slapen. Hadden dit beter laten vaststellen door een paar dokters, nu mag hij nog heel zijn leven voor die geit alimentatie betalen. Mishandeling gebeurt ook door vrouwen maar mannen durven er niet over praten.