Persdag De Kampioenen - Viva Boma

Niels Destadsbader
Volledig scherm
Persdag De Kampioenen - Viva Boma Niels Destadsbader © Kristof Ghyselinck

Niels Destadsbader is 7,5 kilo lichter: “Al 50 dagen geen druppel alcohol gedronken”

ShowbizzNiels Destadsbader staat vrijdag, zaterdag en zondag in een uitverkocht Sportpaleis. Het zal zijn fans niet ontgaan dat Niels behoorlijk scherp staat. Hij is dan ook heel wat kilo’s afgevallen.

6 reacties

  • Tom Van de Walle

    4 jaar geleden
    Alcohol is en blijft een dikmaker. Het is tevens voor niks nodig. Net als op een pak sigaretten zou er op alcohol een slogan mogen staan dat het drinken ervan de gezondheid ernstige schade kan toebrengen.
  • Tom Van de Walle

    4 jaar geleden
    Alcohol is en blijft een dikmaker. Het is tevens voor niks nodig. Net als op een pak sigaretten zou er op alcohol een slogan mogen staan dat het drinken ervan de gezondheid ernstige schade kan toebrengen.
  • Johan Beeckaert

    4 jaar geleden
    Dan moet Niels veel gedronken hebben. Ik drink al 5 jaar geen alcohol meer en ben niks vermagerd, mijn eetpatroon is hetzelfde gebleven. Ik dronk niet meer dan 5 à 8 glazen per week.
  • Dirk De Buyst

    4 jaar geleden
    Kunst... ik drink al 25j geen alcohol meer.
  • Luc Snykers

    4 jaar geleden
    Niels wat ik niet begrijp is als je 50 dagen van de alcohol bent dat je er terug aan begint . Aan karakter ontbreekt er niets bij jou dus hou vol !!!!!!
  1. Zonnepanelen en thuisbatterij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”
    Livios

    Zonnepane­len en thuisbatte­rij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”

    Kleine thuisbatterijen en zonnepanelen met een stopcontactstekker: ze bestaan, maar of je ze in België ook mag gebruiken, is niet duidelijk. Synergrid, de Belgische netbeheerderskoepel, wil daar verandering in brengen, omdat de vraag vanuit de markt zou toenemen. Maar is dat echt zo? Zijn de toestellen veilig en voordelig? En kun je ze in elke woning gebruiken? Bouwsite Livios vroeg het aan energie-expert Dirk Van Evercooren.
  2. KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruimte naast Bianca Censori en flirt erop los
    Play
    Celebrities

    KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruim­te naast Bianca Censori en flirt erop los

    Afis Husnain beleefde de avond van zijn leven tijdens het Rolling Loud-festival in Los Angeles. De jongeman belandde plots in het vip-gedeelte van het festival tijdens het optreden van Kanye ‘Ye’ West. Hij mocht van de show genieten aan de zijde van Bianca Censori, Wests vrouw. Afis liet de kans niet liggen om met Censori te flirten. “Blijkbaar vallen naakte vrouwen wel uit de lucht”, zong hij toen Bianca hem passeerde. Er verscheen meteen een lach op haar gezicht aangezien het een verwijzing is naar het nummer ‘Back to Me’ van Kanye West.