De Ford Mustang Mach-E.
Volledig scherm
PREMIUM
De Ford Mustang Mach-E. © Ford

Elektrisch rijden wordt weer betaalbaarder: zijn deze modellen je geld waard?

Als het van de volgende regering afhangt, dan rijden alle bedrijfswagens tegen 2023 op elektriciteit. Aan nieuwe modellen zal het niet ontbreken. Zo komen volgend jaar de Ford Mustang Mach E en straks al de Seat Mii in de showroom. Maar of dat ook realistisch is, zo’n massale omschakeling in drie jaar tijd? “Eerst maar zorgen dat we als het gaat vriezen niet het hele dorp zonder stroom zetten.” 

39 reacties

  • Jean Petermans

    4 jaar geleden
    Geen enkele Electrische wagen is op dit moment je geld waard.
  • Wim Vansprinhel

    4 jaar geleden
    En we hebben nu al een enorm tekort aan elektriciteit … het word een grote ramp
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Betaalbaarder, maar voor wie ? en voor wie niet meer ...?
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    @Jean Pierre Vijt ,juist beste en zo'n batterij voor uw fiets kost in de productie nog geen 30€ .Belgie wordt alles in de overtreffende trap verkocht,nog klein voorbeeld batterijtje voor afstandbediening wagen,je weet wel Duracell CR 2032,prijs Belgie 5.95€ ,diezelfde batterij in Polen Media Markt 1.15€ en daar hebben ze daarginds ook winst op hè,zo idem batterijen voor de wagen of om even wat E toestel
  • Jean-Pierre Vijt

    4 jaar geleden
    Gelijk hoe dat je het keert of draait ,het gaat altijd veel geld kosten voor de burger met het kleine tot gemiddeld inkomen. De batterij voor de fiets moet ge ook na 5 jaar vervangen . Kost ook 500 euro . Om nog te zwijgen van de media ( mogelijk deze winter stroom tekort ) Hoe gaat de bevolking hun auto of fiets dan massaal kunnen opladen ?