Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo Photo News

Club Brugge wil nú vooruit en knopen doorhakken over toekomst Belgisch voetbal: “Stilstaan is achteruitgaan”

Club BruggeBrugge is klaar voor ‘De Koninklijke’. Vincent Mannaert en Club Brugge merken hoe Real Madrid de revolutie van het internationale voetbal ontketent en zien in dat België niet langer mag treuzelen. Marc Degryse ging praten met Mannaert: “Ik wil Vincent vragen of ik de komende jaren Groningen moet analyseren of Waasland-Beveren.” Het antwoord van Mannaert is luid en duidelijk...

20 reacties

  • Nathalie Stoop

    4 jaar geleden
    Brugge is ook een wereldploegje he
  • Jurgen Vermaut

    4 jaar geleden
    Die BeNe league komt er, daar maak ik me geen illusies over. De grote Nederlandse ploegen en de grotere Belgische ploegen hebben het geld nodig om nog groter te worden. Een markt van 26 miljoen is veel lucratiever dan een markt van 10 miljoen.
  • Dominique ROSIER

    4 jaar geleden
    De BeNe liga moest al meer dan 10 jaar een feit zijn!Beide landen hebben er baat bij om te fusioneren tot een sterkere competitie met leukere affiches tot gevolg ,meer tv geld en een grotere aantrekkingskracht om spelers te laten tekenen.Genoeg tijd verloren,niet?
  • marc stalmans

    4 jaar geleden
    Zorg dan maar voor een pot geld. Als de regering nu ook nog eens de voordelen zal halveren zal de pot nog wat kleiner worden. Ik vind dit grootspraak. En ja je moet vooruitgaan, maar een Porche is geen Nissan en toch gaat Nissan er ook op vooruit..... Het verschil zit hem in de binnenzak. In één woord samengevat GELD.
  • Theo Van Hoof

    4 jaar geleden
    Beneliga zal er NOOIT komen. NL staat niet te springen. In het Ijshockey en het vrouwenvoetbal is het al afgevoerd. Waarom zou het bij het mannen voetbal beter gaan?