Alain Maron.
Volledig scherm
Alain Maron. © Photo News

Brusselse minister wil opnieuw naar rechter stappen voor geluidshinder Brussels Airport

Brussels minister van Milieu Alain Maron (Ecolo) wil opnieuw naar de rechtbank trekken om de druk te verhogen op de federale overheid rond de geluidsoverlast door overvliegende vliegtuigen van Brussels Airport. Dat schrijft Le Soir.

21 reacties

  • Steven Vanneberg

    4 jaar geleden
    Brussels uit de naam van de luchthaven schrappen. De lusten wel, de lasten niet...
  • William Van den Berghe

    4 jaar geleden
    Enerzijds Vlaams geld opsouperen en anderzijds onze tewerkstelling vernietigen. Stop met nog één euro te geven aan die langslapers.
  • Dan Midden

    4 jaar geleden
    ok, maar dan ook een vliegverbod voor alle aanvliegroutes over vlaanderen naar Luik en Charleroi + geen landingsrechten meer voor NATO en EU top. Die organen moeten we dan maar weren uit Brussel en onderbrengen in Bonn waar er plaats genoeg is. Brussel zal dan leeglopen en zit binnen de 5j compleet aan de grond. Het zal er dan stil zijn en 80% minder autoverkeer tellen.
  • Bruno willems

    4 jaar geleden
    Hoelang bestaat zaventem al en hoeveel van die brussellaars zijn daar nadien komen wonen en hoeveel werken er daar dus ze wisten dat er daar een vliegveld lag
  • Filip Vanlaeken

    4 jaar geleden
    Wie is er beginnen spelen met die vliegroutes ? Veiligheid, is dat uberhaupt nog van belang ? Bende knoeiers die politici. LEZ bij vlaamse burgemeester, vliegzever voir brussel. Al die zaken moeten federaal blijven : vliegtuigen vliegen beste route onafh van regio eronder, gekeurde autos rijden overal.