BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
0
EINDE
2
Club Brugge CLU
  • Ruud Vormer Goal 47'
  • Éder Balanta Goal 64'

Bekerdroom Anderlecht voorbij, Club Brugge kegelt rivaal uit Croky Cup en treft Zulte Waregem in halve finales

Croky CupDe Cup zal Anderlecht niet winnen. Gewogen en veel te licht bevonden door een machtig Club. 0-2, al had het ook zomaar 0-5 kunnen zijn. De Bruggelingen, dromend van de dubbel, treffen Zulte Waregem in de halve finales, Antwerp neemt het op tegen KV Kortrijk. Heenmatchen op 21-23 januari, terug één of twee weken later, daar wordt vandaag over gecommuniceerd.

42 reacties

  • Eddy Vervaet

    4 jaar geleden
    @Rik&Jos,zonder dat uitcomplex stond Gent al veel verder.Thuis zijn we héél goed.Uit verliezen de jongens de helft van hun capaciteiten.Na zondag zullen we weten waar de ambities liggen.En idd,die play-offs zijn altijd in het nadeel van de club die er als eerste aan begint.Het geeft de rest een soort boost en zet de leider onder druk.Binnen een paar jaar kunnen jullie ook in deze situatie geraken.In voetbal kan het keren...
  • danny buyse

    4 jaar geleden
    @Apers Jurgen tof dat je een eerlijke en goede analyse hebt gegeven. Maar een kanttekening, Club heeft 4 sterkhouders laten vertrekken voor 60 miljoen maar ze staan er nu nog sterker voor door nieuwe transfers en met wat Anderlecht heeft binnen gehaald dacht ik dat Club er niet zou aan te pas komen voor de titel. Een ploeg moet verder kijken en rekening houden dat er spelers zullen vertrekken en dat heeft Club gedaan.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Eddy zondag wordt het een andere match tegen een zeer goeie ploeg en na Club veruit de beste, aantrekkelijkste en aanvallend ingestelde ploeg. Het wordt voor ons een zeer moeilijke match maar tot daar...en dat de beste zondag moge winnen.
  • Dirk Molin

    4 jaar geleden
    @ Eddy Vervaet, ik denk persoonlijk van niet voor zondag maar wat ben je met een zege al je daarna verliest van ploegen als Oostende. En het systeem van de play offs daar is Club al jaren de dupe van.
  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    hahaha, dat vond ik echt een goei hieronder, zonder de keeper was het 0-5 of 0-6. Euh... als er in het doel van Brugge geen keeper zou gestaan hebben, was het 38-2 geweest denk ik dan. Een keeper moet nu eenmaal ballen tegenhouden hé.