Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wout van Aert volgend jaar opnieuw in Tour, Jumbo-Visma vol voor eindwinst met drie kopmannen

WielrennenIn de kantoren van nieuwe sponsor Hema in Amsterdam stond vanmiddag de ploegvoorstelling van Jumbo-Visma op het programma. Jumbo-Visma gaat vol voor de eindwinst in de Tour met Roglic, Dumoulin en Kruijswijk. Wout van Aert zal in bepaalde etappes zijn kans mogen gaan, ook Laurens De Plus heeft zijn plek in het Tourteam. Spurter Dylan Groenewegen laat in 2020 de Tour aan zich voorbijgaan en neemt deel aan de Giro. 

5 reacties

  • eric maier

    4 jaar geleden
    Seppe Vervloet, de selectie ligt ongeveer vast. De Plus was er niet bij dacht ik - wat tot nu toe was genoemt half november. Wat naar mijn mening een enorme blunder zou zijn. Van Avermaet, Gilbert zijn 100% zeker, Evenepoel als beschermd renner op dit parcours.. het kan ver dragen en de finale kleuren. Wellens dacht men ook te nemen en mogelijk Benoot. Dan schat ik De Plus een pak hoger in op dit parcours.
  • Johan Maddens

    4 jaar geleden
    Een goed teken voor Wout dat hij verlangt volgende week naar zijn eerste veldrit .Moet denk ik wel al wat geoefend hebben , dat beloofd . We verlangen hem terug bezig te zien . Wout is inderdaad wel een beetje te braaf , moest en beetje karakter van Roger De Vlaeminck gehad hebben , maar dat hij hard kan fietsen hebben we al meermaals gezien .T'is tenslotte met de pedalen dat je het moet doen . Kan tijdrijden en spurten .Veel succes Wout en Pluske in 2020.
  • Seppe Vervloet

    4 jaar geleden
    De Plus kan met wat geluk de Olympische wegrit nog winnen ook. Het is te hopen dat ze 'm laten meedoen
  • JOHAN BAUWENS

    4 jaar geleden
    Proficiat aan de ploeg en zeker voor Plusken en Wout
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Waarom zou hij zijn eigen kans niet mogen gaan, hij heeft verleden jaar bewezen dat hij de wereldtop in de spurt kan verslaan als hij voor eigen rekening mag rijden en de ritzege van Groenewegen trok hij het heel peloton op het lint 3km lang met een inspanning van 600 watt. Volgens mij is hij niet stout genoeg om een volledige vrijheid op te eisen en te krijgen om alleen kopman te zijn in de klassiekers.