Minister Alain Maron.
Volledig scherm
Minister Alain Maron. © Photo News

Brusselse regering investeert bijna 15 miljoen extra in daklozenbeleid

Brussels minister en Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie-collegelid bevoegd voor Gezondheid en Welzijn Alain Maron (Ecolo) heeft een strategisch plan bekendgemaakt dat zo veel mogelijk daklozen in het Brussels Gewest van de straat moet halen. Hiervoor zal vanaf 2020 een extra bedrag van 14,8 miljoen euro worden geïnvesteerd in het daklozenbeleid.

5 reacties

  • vicky vanderweyen

    4 jaar geleden
    Prachtig nieuws ,ben blij voor de daklozen daar in Brussel en hoop dat ze dankzij deze hulp hun leven opnieuw op de rails krijgen.
  • Rogé Brouwers

    4 jaar geleden
    Blijkbaar zijn de verkiezingen op komst.Alles gratis voor hun kiesvee
  • Ramon Simon

    4 jaar geleden
    De oplossing tegen dakloos is een huis. Geef dakozen en huis, dat is structureel het probleem oplossen. 5 duizend daklozen en elke een woning van 200.000 euro is gelijk aan 1 miljrd euro. ING en KBC maakte samen 5 miljard euro netto winst. Zeggen dat er geen geld is, is eigenlijk een leugen. 5 miljard netto winst, als deze 2 20% zouden doneren als goed doel zouden er geen daklozen in Brussel zijn. En zo zijn er nog honderd bedrijven.
  • Julien Cuypers

    4 jaar geleden
    En daar beginnen ze weer gratis uit te delen. Indien ons sociaal systeem gesplitst zou zijn, kon ik het niet erg vinden, maar het meeste geld komt van ons (Vlaanderen)dus nogmaals splits die boel, voordat iedereen ten onder gaat!
  • Jan De Vos

    4 jaar geleden
    dat wil zeggen, dat Vlaanderen zal moeten bijpassen, Vlaanderen spaart, en Brussel en Walonie geven extra geld uit, …