De driehoeksverhouding tussen Lars, Veronique en Mathias kent een heftige climax.
Volledig scherm
PREMIUM
De driehoeksverhouding tussen Lars, Veronique en Mathias kent een heftige climax. © VTM

Onverwachte zwangerschap, aanslag én een dode: het nieuwe jaar begint meer dan spannend in ‘Familie’ en ‘Thuis’

TVHet wordt geen rustig eindejaar voor de Vlaamse soapliefhebber. Integendeel. Deze week wordt in 'Thuis' en 'Familie' wellicht de heftigste van het hele seizoen - met een onverwachte zwangerschap, een aanslag en zelfs een dode. In welke reeks die dingen precies gebeuren, mogen we nog niet verklappen - dan zou er sprake zijn van grote spoilers - maar zo weet u in ieder geval dat er ingrijpende gebeurtenissen op de planning staan. De start van het nieuwe jaar wordt dus superspannend op tv. En niet alleen vanwege die geheimpjes, want daarnaast hebben we weet van nog véél meer prangende vragen... 

6 reacties

  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Ik vind thuis heeeeel leuk, Ilse note. Na thuis zet ik zelfs de tv af.
  • Ilse Note

    4 jaar geleden
    Als jullie dit niet kijken kunnen jullie toch ook niet oordelen? En daarbij iedereen heeft recht op zijn ding. De ene vindt dit leuk, de andere kijkt liever een actieprogramma, films en series over geweld en superhelden... En deze zijn dan wel meer realistisch? Of nee uren op de pc Fortnite spelen. Gun ieder toch zijn ontspanning zonder de mensen af te kraken en te beledigen.
  • Regis Desmet

    4 jaar geleden
    Elk jaar toch rond nieuwjaar ? Spannend ? Het leuke aan dit soort tv is dat ik mijn vrouw en dochter kan plagen over hun niveau, ik denk dat ze dit beter op ketnet uitzenden, peuters zouden dit nog geloofwaardig vinden
  • Patrick Cosemans

    4 jaar geleden
    En daar worden mensen voor betaald om zo bagger te maken. Ik ga ook eens een tijdsprong maken van 15 jaar. Dan kan ik morgen op pensioen.
  • Maurice Berden

    4 jaar geleden
    Geweldige ontspannende tv. Zap steevast na het journaal weg van VTM en VRT. Ik vraag me soms af wie dit soort tv leuk vind.