© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Hele dag hinder op Ring na resem ongevallen

Op de Antwerpse Ring en de aangrenzende snelwegen verloopt het na een incidentrijke voormiddag ook in de namiddag en avond erg moeizaam. Opvallend: na een van de ongevallen sprong een hond uit een aangereden wagen de drukke rijbaan op, maar had het geluk aan zijn zijde en liep geen zware verwondingen op.

bap

Rond 9.30 uur waren ter hoogte van Linkeroever op de E17 in de richting van Antwerpen twee rijstroken versperd. Iets voor 10 uur kwam daar een tweede ongeval bij, ditmaal op de Antwerpse Ring ter hoogte van Antwerpen-Oost in de richting van Nederland. Door een kettingbotsing tussen een vrachtwagen, een bestelwagen en twee personenwagens was de rechterrijstrook daar versperd. Na het ongeval haakten ook twee vrachtwagens in de gevormde file in elkaar. Er vielen enkele lichtgewonden die ter plaatse werden verzorgd en de takeldiensten maken de rijbaan vrij.

Even was het op de Ring nog schrikken toen een hond door de klap uit de aangereden grijze personenwagen op de rijbaan sprong. Het dier kreeg een tik van een auto maar liep enkel een kleine schaafwond aan de hiel op. De hond en zijn Engelstalig baasje waren op weg naar een schoonheidswedstrijd.Tot slot ontstond er rond 11 uur ter hoogte van Berchem in de richting van Nederland een ongeval, waardoor twee rijstroken waren versperd.

Door deze incidentrijke voormiddag kwam er maar geen einde aan het fileleed op de Ring en in de namiddag bleef het er moeizaam gaan. Ook in de Antwerpse avondspits is het in beide richtingen aanschuiven op de Ring, net als op op de E17 en E313 richting Antwerpen.

Dat fileleed werd nog eens versterkt na een ongeval ter hoogte van Antwerpen-Oost waardoor een tijdje drie rijstroken versperd raakten in de richting van Nederland. De rijbaan is intussen weer vrijgemaakt en de hinder is intussen grotendeels achter de rug.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER