© rr

Probatiestraf voor Aartselaars koppel dat overspel op Facebook gooit

De correctionele rechtbank in Antwerpen heeft Andy V. (48) en Jessy R. (39) veroordeeld tot een autonome probatiestraf van twee jaar. Het (ex-)koppel uit Aartselaar moest voor de rechtbank in Antwerpen verschijnen voor belaging en bedreigingen nadat een overspelige relatie aan het licht was gekomen.

sare

Nadat havenarbeider Andy V. van zijn toenmalige vrouw Jessy R. had gehoord dat zij in de koffer was gedoken met een van zijn collega’s, sloegen zijn stoppen door. Hij belaagde en bedreigde haar minnaar en diens echtgenote. Jessy R. deed op haar beurt nog aangifte van verkrachting tegen de man die haar minnaar geweest zou zijn. Dezelfde aantijgingen postte het koppel ook op openbare (dorps)pagina’s op Facebook.

Naast de probatiestraf moeten de twee zich ook laten begeleiden en behandelen voor hun psychologische problematiek. Ze moeten ook een contactverbod ten aanzien van de slachtoffers naleven. Het voormalige koppel kreeg ook boetes van achthonderd euro. Aan de verschillende burgerlijke partijen moeten Andy V. en Jessy R. in totaal 2.250 euro schadevergoeding betalen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Rechtbank Antwerpen