Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Michel Van den Brande maakt eigen politieke partij bekend: “De mensen zijn het beu, er moet iets veranderen”

Hij sprak er al eerder over, nu doet hij het ook: Michel Van den Brande (56) start een eigen politieke partij. Enkele maanden geleden beloofde hij om in de politiek te stappen, nu maakt hij de naam van zijn eigen politieke partij bekend: SVV, kort voor Samen Voor Vooruitgang. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. 

165 reacties

  • jan geens

    4 jaar geleden
    Wie rijk genoeg is om een partij te beginnen , heeft er eigenlijk geen meer nodig .
  • smits jerry

    4 jaar geleden
    Weer geen partij die de torenhoge brandstofprijzen wil afschaffen want daar horen we weer eens niets van. Ik blijf erbij dat ik op VB stem dat is de enige partij die tegen deze pestbelastingen is. Het leven is al duur genoeg en vrees dat het nog duurder gaat worden.
  • Gert De Vries

    4 jaar geleden
    De partij die zal winnen is de partij (met ook een Waalse tegenhanger) die de overmaat aan deelregeringen met een massa bijhorend personeel en diensten én opsplitsingen zal terugdraaien naar één federaal bestuur met onderliggend per gewest "maatwerk"-diensten en dit met in het geheel veel minder politici en bijhorend personeel en diensten. En die op heel korte tijd een online, open, gedetailleerde, complete en voor iedereen inkijkbare staatsboekhoudig zal realiseren
  • Stefanie Desmet

    4 jaar geleden
    Michel is een topkerel, goede inborst, maar voor die leeuwenkuil een beetje naief, vrees ik! Michel, laat je toch niet voor hun karretje spannen, het enige doel is om percentjes af te romen van Vl. Belang. De traditionelen en de media zullen er alles aan gaan doen, wees niet naief, en trap niet in die val. De enigen die nog durven kritiek uiten op een 'maatschappelijk ontwrichtend'religieus probleem moet je niet gratuit als 'racistisch' bestempelen'.
  • Jan

    4 jaar geleden
    't Is niet waar he! Miserie miserie...