Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Philippe Clement: “België is een ontwikkelingsland op vlak van stadions”

Club BruggeOf hij tegen dan nog coach van Club is, kan Clement niet zeggen - “Ik heb geleerd dat je niet kan plannen.” Maar dat hij wat blij is dat er een nieuw stadion zit aan te komen: nou en of. “Het is een klein mirakel dat Jan Breydel nog altijd volloopt.”

8 reacties

  • Rudy De Wever

    4 jaar geleden
    Hopelijk komt het er niet op deze plaats, kga al 40 jaar naar voetbal en vanaf Olympia was het al duidelijk dat er geen visie en mogelijkheid is om daar in de toekomst verder te gaan met topvoetbal, dit nu aanvaarden is belachelijk en catastrofaal voor buurt en omwoners, daar nog een BENE competitie bij met al dat crapul uit Nederland prachtig enkel uit op geld den Bart.
  • Philippe De Naeyer

    4 jaar geleden
    Deels gelijk maar niet vergeten dat Oostende, Mechelen en Antwerp ook een nieuw stadion hebben of aan het bouwen zijn.
  • Godfrey Vaes

    4 jaar geleden
    Omdat iedereen in dit land een klacht kan indienen omdat het stadion te dicht bij zijn tuin komt te liggen... triestig! Clement heeft overschot van gelijk. Anders hadden we dit jaar tijdens het EK ook een thuismatch gekregen.
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Hoe zou dat komen denk je . Meer dan 50 jaar jaar was alleen Anderlecht de ploeg van België . De rest was maar overschot , waar ze via relaties goed konden van winnen en kampioen konden worden. Maar buiten de landsgrenzen kregen ze telkens een pandoering . De tijden zijn veranderd , en nu moeten de andere clubs door dit monopolie van versleten gedachten alles terug proberen op te bouwen . Het zal moeilijk zijn. Na zoveel miskenning en ongelijkheid in het voetbal.
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Dat is niet kort bij de waarheid maar het is de waarheid.