Jan De Meuleneir /Photo News
Volledig scherm
© Jan De Meuleneir /Photo News

Halfjaar bij Club Brugge en meteen bingo: Simon Mignolet verkozen tot Doelman van het Jaar

Gouden SchoenBekroning voor zijn uitmuntende eerste halfjaar bij Club Brugge. Simon Mignolet (31) had maar één stemronde nodig om verkozen te worden tot Doelman van het Jaar. Geen verrassing. Twaalf clean sheets en amper zeven tegengoals in 18 competitiewedstrijden. Daar kan niemand tegenop.

12 reacties

  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    Als deze prijs dan al op basis van een half seizoen wordt gegeven, en dan zelf was hij daarin nog niet de beste vind ik, dan zou van mij zéker de gouden schoen iemand anders mogen zijn. Zowat de halve ploeg van Genk van vorig seizoen ipv Hans dan.
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Met die 10 Europese matchen extra loop je veel meer in de kijker en daardoor had hij maar 1 stemronde nodig. Voor mij blijft het een verdiende winnaar. Van Crombrugge deelt nu éénmaal mee in de malaise bij A'lecht.
  • Rudy Jacobs

    4 jaar geleden
    hele goeie keeper ,over de uitslag wijd ik mij niet uit,dus gewoon proficiat BIG SI,en hopelijk spreek of kleineer je je ex ploegmaten van LFC niet meer met ouder worden ook slimmer hoop ik ,prijs is je wel gegund.
  • Dirk Tuymans

    4 jaar geleden
    Uitslag klopt van geen kanten..! Dat de speler van Linz wakker is na zijn blunder spelen ze zelfs geen CL...nu krijgt hij de trofee..! Bolat en Van Crombrugge moest daar nooit meer naartoe gaan. Wat een fake show is me dat.
  • Anja Depessemier

    4 jaar geleden
    Keeper van het jaar. Niet dus, het is wel duidelijk de keeper van deze seizoenshelft maar niet van heel het jaar. Spijtig dat hier geen rekening mee wordt gehouden.