Wim Lybaert bij De Columbus.
Volledig scherm
Wim Lybaert bij De Columbus. © © Geert Van Hoeymissen

Ingeborg en Maaike Cafmeyer rijden mee met de Columbus

TVIn de lente start op Eén het nieuwe seizoen van ‘De Columbus.’ In de derde reeks zullen actrice Maaike Cafmeyer en zangeres Ingeborg meereizen met Wim Lybaert. “We hebben geen seconde getwijfeld toen hij ons vroeg.”

8 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    4 jaar geleden
    Dat zal niet gebeuren Sylvain Roobaert. Het doel van de reis is de reis op zich, niet de bestemming. Vandaar ook steeds die onbereikbare plaatsen.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    We hebben goede artiesten die men meer in het licht zou moeten stellen. Wim doet dat goed met de Colombus. Ook het andere tuin- en kookprogramma vond ik een voltreffer.
  • Francis smet

    4 jaar geleden
    Dat ze dan maar een goede ondertiteling bij Maaike Cafmeyer plaatsen, want met haar West-Vlaams gaan we er niet veel van verstaan. Werkt mij trouwens snel op de zenuwen, maar dit is mijn mening. Kan begrijpen dat andere mensen haar een goede actrice vinden. Gelukkig dat we niet allemaal hetzelfde denken.
  • jan verstrepen

    4 jaar geleden
    Een bus op elektriciteit waarschijnlijk.
  • Sylvain Roobaert

    4 jaar geleden
    Fantastisch , kijk er al naar uit . wat ik leuk zou vinden is dat ze naar bereikbare plaatsen zouden reizen , desnoods in twee afleveringen . Dat ze dan ter plaatse ook het mooie eens filmen en laten zien