Kobe Ilsen
Volledig scherm
Kobe Ilsen © Kristof Ghyselinck

Kobe Ilsen maakt zich zorgen: “Onzekere tijden binnen de VRT”

ShowbizzHoe graag hij ook een sterke openbare omroep zou zien, Kobe Ilsen maakt zich zorgen. “Ik ga sowieso weer radio maken. Wat televisie betreft, is het voorlopig wat onduidelijk. Het zijn onzekere tijden voor de VRT.”

20 reacties

  • ROBERT GERTS

    4 jaar geleden
    @ Paul Stausens: de nagel op de kop!! Ze hebben een low budget, maar meneertje hier, en vele anderen, waren te zien in talloze exotische landen en luxe hotels, om ginder de armoede in kaart te brengen! En daarbij: ik vind hem een arrogante, linkse zeiker, die zijn partijdigheid steeds moet verkondigen op tv!!!
  • An Peeters

    4 jaar geleden
    Zolang vrt niet onpartijdig is , zouden de subsidies nog sterk moeten afgenomen worden. Vrt blijft zich superieur voelen, maar VTM is zelfbedruipend in tegenstelling tot vrt. De ego's bij vrt zijn torenhoog, maar nog steeds blijft het een bloedrode en linkse zender.
  • nicole nys

    4 jaar geleden
    Men mag de politieke macht van onze openbare omroep niet onderschatten, maar ze zijn bij de VRT altijd links georiënteerd geweest en zullen dat altijd wel blijven. Als Vlaanderen dan voor een rechtse regering stemt is het niet meer dan normaal dat men de invloed van de zender probeert te temperen. Men is in duidingsprogramma's steeds openlijk tegen N-VA geweest om nog maar te zwijgen over het Vlaams Belang. Het is dus hun eigen schuld dat hun middelen nu worden ingeperkt.
  • Jen Carrago

    4 jaar geleden
    @Rrwin De Jaeger: 100% gelijk. Canvas is een steengoede zender met programma's die nog inhoud hebben en niet al die commerciële zever tonen zoals op de commerciële zenders. En "ze" moeten nu ook niet meer beweren dat VRT 'rood' is want in de nieuwe raad van bestuur zit nog 1 socialist maar wel 6 vlaamse nationalisten!
  • Inge De Bruyn

    4 jaar geleden
    Van mij mag zeker VRT 1 weg. Canvas tot daar aan toe. Zet maar eens op internet hoeveel de top daar verdient.