© pn

“Kanye West woont liefdevol samen met Kim Kardashian”

De Amerikaanse rapper Kanye West (39) en zijn vrouw Kim Kardashian (36) wonen liefdevol onder hetzelfde dak. Dat zeggen ingewijden aan entertainmentsite E! News.

vwh

Volgens een bron was het koppel woensdagavond samen in hun huis in Los Angeles. “Ze waren heel lief voor elkaar en waren constant in elkaars buurt”, klinkt het. De insider voegt eraan toe dat de twee door een moeilijke periode gaan, maar dat ze er samen wel doorheen komen. “Het was een heel zwaar jaar voor hen.”

Vorige week zei een andere anonieme bron aan de site dat Kim en Kanye, vaak afgekort tot Kimye, een goed koppel zijn en elkaar aanvullen. “Het is niet omdat de paparazzi hen niet zien, dat ze niet meer samen zijn. Wat een onzin”, zei de ingewijde toen als antwoord op de geruchten dat er een scheiding zat aan te komen.

Kim Kardashian en Kanye West zijn beiden nog herstellende van intense gebeurtenissen dit jaar. Zij werd begin oktober overvallen in haar Parijse hotelkamer, hij werd eind november kort opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat hij een verwarde indruk gaf tijdens zijn laatste concerten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER