Rob Rensenbrink
Volledig scherm
Rob Rensenbrink © Filip Van Loock

‘Slangenmens’ Rob Rensenbrink op 72-jarige leeftijd overleden

VoetbalGewezen Anderlecht-icoon Rob Rensenbrink is vrijdagavond op 72-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van de spierziekte PSMA. 

73 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    En dan hoor de "voetbalkenners" vaak zeggen dat spelers als Rensebrink nu in deze tijd niet meer mee kunnen draaien. Ze moeten de beelden of de wedstrijden eens terug laten zien. Het voetbal was toen veel harder (minder camera's) , toen moest men wel slim en sneller zijn dan nu. Tegenwoordig vallen de meer getrainde spelers als jonge juffrouwen kermend en schreeuwend van de pijn naar de grond bij een lichte aanraking. Niet alles was beter vroeger, wel mooier om naar te kijken.
  • Ludo Dierckx

    4 jaar geleden
    Bedankt voor alle mooie momenten die wij mochten beleven aan deze super-winger...en leek mij als mens zeer integer en bescheiden...wat een verschil met de hedendaagse generaties voetballers...Nogmaals dank voor de heerlijke (voetbal-momenten die wij mochten beleven..Rust zacht. Sterkte aan de familie...de wereld is een ster armer...
  • malfait christian

    4 jaar geleden
    Schitterende voetballer. Sterkte aan de familie.
  • andre van de wege

    4 jaar geleden
    rip slangenmens je was een streling voor het oog.Dank je wel wat je op het veld toonde.rus in vrede
  • Rudy Reynders

    4 jaar geleden
    Een prachtige speler, voetbal van het hoogste niveau, nooit een vuile fout, ploegspeler, als mens bescheiden wat hem bij iedereen sierde. Bedankt voor je mooie, sierlijke voetbal. Rip Robbie.