VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Beelden vrijgegeven van drugsgeweld in straat De Wever: gerecht zoekt getuigen

Het Antwerps gerecht heeft in het VTM-programma ‘Faroek’ een oproep tot getuigen over de Antwerpse drugsoorlog gedaan. Afgelopen zaterdag ontplofte nog een granaat in Deurne. De speurders zijn op zoek naar beelden van die bewuste nacht. Het parket gaf ook beelden vrij van twee aanslagen in het drugsmilieu, van eind vorig jaar. Daarbij werden onder meer schoten gelost in de straat van burgemeester Bart De Wever (N-VA).

12 reacties

  • Bart Smet

    4 jaar geleden
    De War on Drugs van De Wever werkt niet. Tijd voor een ander beleid. Als er in Brussel zoveel granaten zouden ontploffen stond elke NVA'er schande te roepen. Nu blijven ze stil, 2 maten, 2 gewichten.
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Curieus, als sommige delicten tekort in de buurt van bepaalde personen opduiken , wordt er wel grootscheeps onderzoek gedaan .
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    In heel Vlaanderen heeft de NVA camera's gehangen om de criminaliteit te bevechten behalve zijn eigen straat. Te gesteld op privacy?
  • Ronny Van de Velde

    4 jaar geleden
    Nu ineens worden er beelden vrijgegeven. Al die andere keren was het niet belangrijk genoeg waarschijnlijk want dan was het niet in de buurt van iemand "belangrijk".
  • Jef Lois

    4 jaar geleden
    Was het niet die zelfde De Wever die anderen verweet van niks te doen? Was hij het ook niet die dit allemaal ging oplossen? Net als in de nationale regering grote woorden maar heen daden. Een grote fars is De Wever met zijn nva een grote leugen.