.
Volledig scherm
. © Instagram

Antwerp betreurt posts Lamkel Zé: “Dit strookt geenszins met onze waarden, Didier wordt beïnvloed door anderen”

AntwerpHij kan het maar niet laten. Didier Lamkel Zé, de knotsgekke Kameroener van Antwerp, heeft via zijn sociale media al een prik uitgedeeld naar Club Brugge, de tegenstander van komende zondag. Wat later verving hij het bewuste Instagram-verhaal door een aangepaste versie waarin hij Club “familie” noemt, maar dan had de oorspronkelijke post zich natuurlijk al als een lopend vuurtje verspreid. Antwerp heeft intussen gereageerd: de club betreurt de posts van hun vleugelaanvaller.

102 reacties

  • Carlo Verstappen

    4 jaar geleden
    Dit zegt evenveel over het bestuur van de club als over de voetballer.
  • Michel Van Robbroeck

    4 jaar geleden
    Hoe lang zal men bij Antwerp zijn kuren nog blijven aanvaarden? Zijn medespelers zijn hem al lang beu maar ja hij wordt beschermd door het bestuur dat in hem flink wat geld heeft gestoken. Intussen, zo lang hij in de selectie zit, blijft hij het Antwerps blazoen besmeuren. Een debiel op voetbalschoenen. Geef hem een zware financiële boete. Misschien is dat het enige dat hem nog op andere gedachten kan brengen.
  • Bart Vermeulen

    4 jaar geleden
    Antwerp is Zé... niet omgekeerd hé! Maar van 't weekend is het wel weer fcb... en de rest "amateurs" kan niet mee olé... :-)
  • Sven Stolk

    4 jaar geleden
    Komende zondag, het wordt wel iets. Hoop op een correcte scheidsrechter. Die zal het niet eenvoudig hebben. Dat de beste wint of verdeelt wordt. Misschien best. Brugge zal toch de tittel pakken en waarom bekvechten ze verdienen het wel. Sport moet eerlijk blijven. Van een Antwerp supporter.
  • Nick Mees

    4 jaar geleden
    Benieuwd hoe de Antwerp aanhang zou reageren als een speler van Brugge een dergelijke frats zou uithalen in de andere richting. Just saying...