BELGA PHOTO DAVID STOCKMAN
Volledig scherm
BELGA PHOTO DAVID STOCKMAN © BELGA

Dramatisch WK veldrijden voor Sanne Cant, Nederlandse Alvarado kroont zich tot wereldkampioene na prangend slot

WK veldrijdenCeylin del Carmen Alvarado (21) heeft zich voor het eerst in haar carrière tot wereldkampioene veldrijden gekroond. De Nederlandse eindigde voor haar landgenotes Annemarie Worst en Lucinda Brand na een prangend slot. Sanne Cant beleefde een dramatisch WK en werd pas twaalfde. Ellen Van Loy was de beste Belgische op plek acht.

34 reacties

  • glenn wouters

    4 jaar geleden
    @ jos dedecker, ik vraag me af wat Laura fout gezegd heeft. Ze stelt zich eigenlijk alleen de vraag hoe het komt dat de andere dames zo snel groeien en sterker worden dan zij. Dus niks meis met die uitspraak. En het feit dat ze sanne gaat troosten zegt heel veel over Laura, mooi persoon.
  • Ricardo Paulssen

    4 jaar geleden
    Beste Belgen, topsport gaat in schommel beweging, nu Is het Nederland met een uitzonderlijke lichting en over een paar jaar zal het weer België zijn. En zo verder
  • Pascha Van Rossem

    4 jaar geleden
    Als je verbaasd bent van dit resultaat dan leef je al maanden op de maan ... De afgelopen maanden waren het steeds de hollandse dames die de prijzen onder zich verdeelden. Waarom zou het nu plots anders zijn ?
  • François Nuyts

    4 jaar geleden
    Ja , wat moeten wij daar nu nog van denken . De Nederlanders schijnen allemaal opeens héél goed te evolueren in het veldrijden .
  • wim rooyakkers

    4 jaar geleden
    De koers van de profs morgen kan schriftelijk afgewerkt worden ,