Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Ruben van Gucht over onenigheid met Jacques Vermeire: “Kan zijn uitlatingen niet over me heen laten gaan”

ShowbizzRuben Van Gucht was vorig jaar even in de zaalshow ‘Van 7 tot 77' van Jacques Vermeire te zien, maar de twee kwamen in augustus in een bitter dispuut terecht na een financiële onenigheid. De zaak werd bijna openlijk uitgevochten in de media, want Jacques haalde stevig uit naar Ruben, maar die bijt nu terug.

30 reacties

  • Alain De Bois

    4 jaar geleden
    Jaques zou beter overwegen om in pensioen te gaan want beste is wel weg hoor . Show gezien en het lachen niet meer waard . Time to close denk ik .
  • Pascal De Waegeneer

    4 jaar geleden
    Van Gucht denkt dat hij populair is. Hij zou beter normaal doen in plaats van alles nog eens in de media te zetten. Hij heeft ongelijk en probeert er nu geld uit te slaan. Maar dat zal niet lukken. Jaque Vermeiren heeft gelijk
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Zoveel meningen klaar hier terwijl niemand weet hoe het er exact aan toeging. En deze man heeft gelijk, hou de vuile was achter gesloten deuren in plaats van het in de boekjes te plaatsen voor extra zakgeld.
  • Luc Snykers

    4 jaar geleden
    Ga nu eens A.U.B samen aan tafel zitten en praat het uit.Natuurlijk zullen de advocaten jullie graag zien komen want zij worden er enkel beter van !!!!!
  • Chris Marien

    4 jaar geleden
    Ben gene fan van Ruben , komt over alsof hij de man is