© RDr

Limburgse winnaars op Horeca en Retail Awards

De jaarlijkse Retail Awards bekroont onder meer de klantvriendelijkheid. Keurslager Dirk in Opglabbeek behaalde de tweede plaats in de competitie voor Beste Keurslager van België.

rdr

Dirk Myny en Lieve Janssen namen in 1988 de slagerij over onder de naam Fijnkost Dirk. Ze bouwden het assortiment gestaag uit met onder meer een traiteurservice. Ook de winkel en de andere gebouwen werden uitgebreid en grondig verfraaid. Sinds 2000 voert de zaak de titel van Keurslager. Voor keurslager Dirk was er nu een tweede plaats bij de verkiezing voor 'klantvriendelijkste Belgische slagerij/delicatessenzaak'. Vier jaar geleden won Keurslager Dirk ook al een zilveren medaille.

De Brilstudio uit Kermt kaapte de oppergaai weg en is 'Retail Ambassadeur 2016'. Naast de Brilstudio was er ook een gouden award voor de stad Tongeren als 'klantvriendelijkste winkelcentrum'. B&B Azadro uit Linkhout werd gelauwerd als het 'klantvriendelijkste Belgische privé-hotel en B&B'. Wijnhandel Van Dinter uit Rotem is dan weer de actiefste handelszaak op social media en behaalde daarnaast zilver bij de award voor 'klantvriendelijke Belgische kleinhandel buurtwinkel food'.

Ereplaatsen waren er voor de Scoutsrally uit Neerpelt, die als tweede eindigde in de verkiezing voor 'klantvriendelijkste Belgische drankgelegenheden/ winebars/cocktailbar' en brons kreeg bij de award voor 'meest kind- en fietsvriendelijke horecazaak van België'. Frituur-Café De Koster uit Heusden-Zolder werd derde bij de award voor 'klantvriendelijkste Belgische drankgelegenheden/winebars/cocktailbar'. Huize Briers uit Bilzen behaalde brons in de categorieën 'klantvriendelijkste Belgische koffie/tearoom/lunchrooms/ijssalons' en 'klantvriendelijkste Belgische brood/banketbakkerijen/chocolatiers'. Hotel en B&B Petry uit Bilzen won brons bij 'klantvriendelijkste Belgische privé-hotels en B&B'.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer