Kat Kerkhofs
Volledig scherm
Kat Kerkhofs © Joel Hoylaerts / Photonews

Kat Kerkhofs krijgt kritiek als dj op Tomorrowland: “Maar ze geeft dat optreden volledig gratis”

ShowbizzMet kleppers à la David Guetta, Armin van Buuren en onze eigenste Dimitri Vegas & Like Mike zal het deze zomer opnieuw knallen op Tomorrowland. Maar de meest opvallende naam is misschien wel DJ KAT, die zich tot voor kort DJ KitKat noemde. Het gaat uiteraard over Kat Kerkhofs (31), de wederhelft van Dries Mertens. Hoewel Kerkhofs kritiek krijgt op haar plannen, willen kenners in weekblad TV Familie nuanceren.

45 reacties

  • Sven Van Gestel

    4 jaar geleden
    Ik snap niet waarom ze kritiek krijgt of het nu slecht of goed is alle begin is moeilijk niet iedereen is perfect ze leert het van hare man en de andere professionele DJ te opserveren tis zo dat ze het het leert
  • Arlette Bosman

    4 jaar geleden
    Wat een gemekker over een DJ, echt ?????
  • Ina De Keyzer

    4 jaar geleden
    Lees is daar nu dat Tomorrowland garant staat voor kwaliteit? Geldklopperij ja! Slechts enkele goede dj’s op de main stage! Rest zijn prutsers!
  • Gregory Bellens

    4 jaar geleden
    Mannekes doe is rustig... Tis ten slotte wel ni de main stage eh wauw, er zijn zoveel (onbekende) bezig op verschillende locaties... Als je goed opgelet had, had je ook gemerkt dat niemand lost frequencies wou en kijk nu... Ieder heeft een hobby en moet bijleren, laat ze toch gewoon doen en als ze je niet aanstaat ga je naar een ander podia, voor diegenen die gaan eh met hun haatreacties. 'denk aan het motto van TML boys' en denk nog eens...
  • Ilse Van Deuneghem

    4 jaar geleden
    Ik betwijfel of ze weet waar het knopje staat om de pioneer aan te zetten, waar ze haar hoofdtelefoon moet insteken... rond de hoeveel Bpm ze draait ... en zelfs met de sync bottom aan betwijfel ik of ze vlotjes haar overgangen in elkaar mixt of zelf haar haar tracks zoekt in originele of aparte remixen ... iedereen kan staan springen achter draai tafel .... en wat show verkopen ... maar sorry dat zijn geen dj’s ... ofwel kan een dj draaien en anders hoort zij of hij voor de Dj booth .