Trump met een exemplaar van de krant USA Today met 'VRIJGESPROKEN' in blokletters.
Volledig scherm
PREMIUM
Trump met een exemplaar van de krant USA Today met 'VRIJGESPROKEN' in blokletters. © Photo News

Voor Trump is het nu “payback time”

Donald Trump kan ietsje minder pronken met zijn vrijspraak dan hij had gehoopt. Want er heeft één Republikein vóór zijn afzetting gestemd. “Omdat mijn eed aan God dat vroeg”, verklaarde Mitt Romney — zelf een oud-presidentskandidaat. Vraag is wat de wraak van Trump zal zijn. Want die zou al hebben gezegd dat het nu “payback time” is.

13 reacties

  • dirk belis

    4 jaar geleden
    Trumplovers kunnen beter hun iq verhogen door degelijk! Onderzoek te doen i.p.v alles van de media zomaar! te slikken. Die vent is de grootste idioot ooit! in de VS en puur corrupt.
  • lode kempen

    4 jaar geleden
    Hij wordt zeker niet herkozen de oneerlijkheid van die man is onwaarschijnlijk hoog de Amerikanen zullen tegen 3 november wel inzien dat hij niet de juiste man is als President van de US.
  • Thomas Bruyninckx

    4 jaar geleden
    Perfect effe terugpakken is perfect. Beste president in jaaaren!
  • Thérèse Reczkowski

    4 jaar geleden
    Maar op Trumph afgeven juist of ze bij ons en in Europa beter zijn stellen ook allemaal niets voor.
  • Raphaël Defour

    4 jaar geleden
    Was tijdens mijn loopbaan beroepshalve vanaf 1970 tot 2010 frequent in de US. Had in de begin periode zelfs overwogen mijn thuisstek te kunnen maken. Het great America van de jaren 70 leek bij mijn laatste bezoeken verloederd en onherkenbaar. Het twitteren van Trump en zijn zelf verheerlijking krijgt stilaan de dimensie van de Franse zonnekoningen van weleer. Dat het zal verkeren staat in de sterren geschreven en zal ingrijpend zijn..