Vlaams viceminister-president Hilde Crevits (CD&V) ziet geen graten in het bezoek van minister-president Jan Jambon aan de Hongaarse premier Viktor Orban.
Volledig scherm
Vlaams viceminister-president Hilde Crevits (CD&V) ziet geen graten in het bezoek van minister-president Jan Jambon aan de Hongaarse premier Viktor Orban. © BELGA

Vlaamse regering achter bezoek Jambon aan Orban

De Vlaamse regering staat achter het bezoek van Vlaams minister-president Jan Jambon aan de Hongaarse premier Viktor Orban. Jambon verdedigt zich ook tegen de kritiek van de linkse oppositie. “Het is net door te spreken dat je problemen kan oplossen. Dit bezoek verschilt in niets met andere bezoeken aan buitenlandse staats- en regeringsleiders”, zegt de woordvoerder van de minister-president.

52 reacties

  • Ludo Vandenborne

    4 jaar geleden
    Wat gaat Jambon in godsnaam zoeken in Hongarije. Voor de verkiezingen heeft hij gezegd de boel in Brussel op te kuisen. Al iets voor gedaan? Neen dus. Maak eerst werk in eigen land ipv Reisjes te organiseren.
  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    Terecht want Orban is immers geniaal in zijn verzet tegen Soros' offensief.
  • Peter Janssens

    4 jaar geleden
    Orban is zo een goede leider dat vele Hongaren in hordes Hongarij verlaten.
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Crevits en Beke zijn nu de twee schoothondjes van NVA . Voor hen is het alleen om hun postje te doen . De rest is van geen enkel belang . En trouwens Crevits heeft dit al enkele keren bewezen. Bekwaamheid nul komma nul . Alleen mee lopen met een andere partij voor een postje . Dat telt voor een CD&V'r .
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Honderden uren overwerken zonder garantie op uitbetaling. 400 overuren per jaar, wat neerkomt op een volle werkdag per week. Ook voorstander van de Hongaarse slavenwet, Paul Janssens. Ben je loontrekkende, of een werkgever die er van zou profiteren.