Tom Waes
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Waes © Photo News

Is ‘Kamp Waes’ te extreem? Tom Waes reageert voor het eerst

TV"Een slechte studentendoop.” “Moet dat, die vernederingen?” En: “Hoe ver kunt ge mensen drijven voor een tv-programma?” Tussen de talrijke lofprijzingen stijgen er de jongste weken ook afkeurende commentaren op over ‘Kamp Waes’, en de soms helse beproevingen die de deelnemers moeten ondergaan. “Natuurlijk had ik ook compassie”, blikt Tom Waes (51) terug in Dag Allemaal, “maar dan werd ik door Fly teruggefloten.”

33 reacties

  • dirk belis

    4 jaar geleden
    @ Roger Gillis.Groot gelijk!. Zelfs mijn + 80 jaar moeder zegt dat.Maar dan leger zonder! Gsm,internet,.... De facebookgeneratie zijn pure watjes! maar denken dat ze de man zijn.
  • Edwige Spiegel

    4 jaar geleden
    Is TV, dus zoals alles op tv, show ....
  • guido verlinden

    4 jaar geleden
    Mijn man was bij dp.f Die klapt daar niet over!!!!!!!!
  • jean-pierre Vermyle

    4 jaar geleden
    niemand was verplicht er aan deel te nemen.en wanneer men de echte training ,maar ook selectie ziet,bv in frankrijk vanuit reeds gevormde militairen,dan is waes een tv programma om kijkcijfers te lokken.probeer eens de recrutering van het programma op france é ergens terug te vinden,je valt van je stoel om te zien hoever een menselijk lichaam kangaan.
  • Armand Mathues

    4 jaar geleden
    Ik vind dat je geen afkeurende reacties moet geven, dat verdienen Tom niet en de SF niet. Van de afkeurende reacties komen er zeker meer dan 95 % van zij die van hun eigen al weten dat ze dit zeker niet zouden aankunnen. Proficiat aan alle deelnemers !