Samsung toont nieuwe plooibare smartphone Galaxy Z Flip tijdens Oscars

Bij wijze van verrassing stelde Samsung tijdens de Oscars de Galazy Z Flip voor: de nieuwe plooibare telefoon van de Zuid-Koreaanse elektronicagigant.

Officieel stelt Samsung zijn nieuwe lijn pas op dinsdag voor, dan is er namelijk het Galaxy Unpacked event. Maar met alle ogen op de Oscars bleek een verrassingsreclamespotje toch te verleidelijk. Nu weten we dus meteen al een stuk meer over de eerste serieuze plooibare smartphone.

Qua uitzicht doet de Galaxy Z Flip denken aan de brede versie van een klaptelefoon uit het eerste decennium van dit millennium. Maar de Galaxy Z Flip is natuurlijk een smartphone.

Dubbele camera

Twee opvallende elementen zijn duidelijk te zien in het reclamefilmpje. Zo heeft de Galaxy Z Flip een dubbele camera op de achterkant van de telefoon zitten.

Een andere element dat ietwat nostalgisch aandoet, is het kleine schermpje op de bovenste kant van de flipphone. Dat dient om notificaties te laten zien.

Openklappen

In het filmpje is ook te zien hoe de Galaxy Z Flip gewoon open te klappen is als een laptop, dan kan u hem gebruiken om bijvoorbeeld videobellen aangenamer te maken. Op dat moment is de onderkant van de smartphone ook uw toetsenbord of navigatietool.

Hier kan u de volledige reclame van de Galaxy Z Flip bekijken

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=WxbHs1QBs_4&feature=emb_logo

Foldable is hip in smartphoneland: kijk hier naar de spraakmakendste releases:

Meer