Joleen staat voor alle duidelijkheid links op de foto.
Volledig scherm
Joleen staat voor alle duidelijkheid links op de foto. © Instagram

Joleen (43) lijkt als twee druppels water op haar dochter: “Mijn geheim? Een gezonde levensstijl en goede huidverzorging”

Op sommige foto’s lijken ze wel tweelingzussen, maar vergis u niet: tussen Joleen Diaz (43) en haar dochter Meilani Parks (19) zit wel degelijk een leeftijdsverschil van 24 jaar. Heeft de ravissante lerares uit Californië dan het geheim van de eeuwige jeugd ontdekt? “Nee hoor, met een gezonde levensstijl en een goede huidverzorging kom je ook al een heel eind”, luidt de boodschap.

20 reacties

  • peter vermaelen

    4 jaar geleden
    Ik ken in het echte leven, veel Aziatische vrouwen van 40+ die er uit zien als iemand van 20. Ze blijven gemiddeld van nature er veel langer jong uitzien in vergelijking met blanke vrouwen.
  • Frederik Boogaerts

    4 jaar geleden
    Daar is heel veel tijd geld en werk in gestoken amai
  • Elise Van Damme

    4 jaar geleden
    Dat is zo! Een persoon van Aziatische afkomst wordt minder snel oud uiterlijk. In Azie zelf eten de mensen ook meer gezond zoals veel groenten en vis. En in bijna elk park worden ochtend en avond groepsfitness gedaan. Ze verzorgen hun lichaam beter dan in het Westen zo simpel is het. En zit ook in hun genen.
  • Jan Deroover

    4 jaar geleden
    Moeder ziet er veel beter uit dan de dochter, maar ze lijken inderdaad eerder zussen dan moeder en dochter.
  • Peter Janssens

    4 jaar geleden
    Afrkanen en Aziaten blijven er langer goed uitzien dan blanke .