Clement.
Volledig scherm
PREMIUM
Clement. © BELGA

Ein-de-lijk, Philippe Clement zei zowaar eens waar het op stond: “Mijn spelers moeten eens goed in de spiegel kijken”

Club BruggeClub Brugge moest vanavond vol aan de bak tegen Waasland-Beveren. Onze Club-watcher Niels Poissonnier hoorde Philippe Clement achteraf zeggen waar het op stond:

22 reacties

  • Georges Vande Velde

    4 jaar geleden
    Clement begint stilaan in te zien dat zijn ploeg in het door hem gekozen systeem niet meer functioneert. Ik zeg het reeds maanden men heeft tekort aan “voetballers”. En voetballende spits was nodig en wat haalt men een absoluut niet voetballende spits. Nog een paar matchen geduld met Krmencik en dan de play-offs in om een paar keer in het zand te bijten. We staan eerste, we zitten in de bekerfinale en nog in Europa , inderdaad maar Clement voelt dat alles hem aan het ontglippen is .
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Rudy Verlinden ofwel heb jij ander beeld op uw tv ofwel scheelt er iets aan uw ogen ofwel ken je er de ballen van. Beweren dat het buitenspel was wanneer dat er op het ogenblik dat de bal vertrekt nog 2 spelers 1 meter achter Ritz staan is toch niet meer normaal hoor.
  • Freddie HEREMANS

    4 jaar geleden
    @Roos Desreveaux, we herinneren ons je voortdurend afgekat van Yvan Leko, en nu verwijs je naar hem als de ideale trainer. Het is nu Clement die je aanvalt. Dat het wat minder is de jongste tijd is waar, maar toen het geweldig draaide, hoorden we je niet. Rare tante be jij.
  • Dirk Van der Weeën

    4 jaar geleden
    Vande Velde wat houdt er u tegen,ga testen voor aanvaller,met uw mond ben jij echt een topspits,toptrainer en topvoorzitter.En in het geval Diagne,daar is het bestuur die beslist en niet de trainer.
  • PATRICK VANHOVE

    4 jaar geleden
    Anders nog wat spelers verkopen en ze verbieden van tegen Club te spelen (Vossen en Razaei.....) De arbiters hebben ze al mee zo zal het toch wel lukken zeker!!!