Apple-ceo Tim Cook kondigt de iPhone 11 aan.
Volledig scherm
Apple-ceo Tim Cook kondigt de iPhone 11 aan. © REUTERS

Gerucht: Apple kondigt op 31 maart nieuwe, veel goedkopere iPhone aan

Apple zou zijn volgende iPhone op dinsdag 31 maart willen presenteren en op vrijdag 3 april willen uitbrengen. Dat meldt een Duitse Apple-fansite. Eerder gingen al geruchten dat de presentatie van de volgende iPhone in maart zou plaatsvinden.

14 reacties

  • Joan Lute

    4 jaar geleden
    Sowieso vind ik dat de verkoopsprijs voor deze kleine goedkopere iPhone nog veel te hoog mede ook door hun beperkte romgeheugen. Als je dan kijkt naar de Samsung A lijn die in hetzelfde prijssegment zitten dan merk je duidelijk dat deze beduidend meer mogelijkheden en veel betere specificaties hebben met meer ram en rom. De iPhone blinkt hoofdzakelijk op maar één ding uit en dat is hun updateservice wat bij Android hoogstens in het allerbeste geval maar drie jaar is.
  • Steve Van der Vekens

    4 jaar geleden
    Een iPhone SE 2, niet slecht, ofschoon ik de IPhone SE heb, en er best tevreden over ben, is mijn huidige toestel een Note 10, en ik ben niet van plan de spirituele opvolger van de IPhone SE aan te schaffen, maar voor de liefhebbers... Of voor zij die eens een IPhone willen proberen... Een goed instap-model.
  • Patrick Verhoeven

    4 jaar geleden
    Één 4.7 inch uit 2017 voor 360 euro
  • Eddy Vervaet

    4 jaar geleden
    Altijd Apple gehad.Altijd tevreden mee geweest...
  • Jan Verplancken

    4 jaar geleden
    Geef hem dan maar aan mij Jos Vanhout. Ik zou er heel blij mee zijn.