Illustratiebeeld van de stormschade veroorzaakt door storm Ciara. © Baert Marc

Verzekeraar AG ziet stormschade van Ciara en Dennis oplopen tot 60 miljoen euro

Verzekeraar AG, de marktleider voor woningverzekeringen in België, verwacht dat het schadebedrag als gevolg van de stormen Ciara en Dennis zal oplopen tot 60 miljoen euro. Dat heeft de verzekeraar vandaag bekendgemaakt.

7 reacties

  • Sven Stolk

    4 jaar geleden
    Zou in heel België voor verzekeraars veel minder schade bedragen kunnen zijn als ze hun portefeuille zouden analyseren op risico. Betekent ook veel positief voor hun klanten die het zelf soms niet weten. Simpel een schroef in rot hout met wind lost. Een simpele analyse die ongekend is en bij zware wind schade veroorzaakt met serieuze € en praktische gevolgen. Zowel eigenaar als verzekeraar heeft bij zulke analyses baat. Gezegde voorkom ipv genezen.
  • ringo van der pulst

    4 jaar geleden
    Als je een kwart van alle gezinnen verzekerd en al die bedragen voor de franchises bijeen telt heb je eigenlijk niet te klagen als er eens moet uitbetaald worden.Verzekeren zonder ooit eens te moeten betalen kan niet he.Iedereen denkt goed verzekerd te zijn,dat is een vals gevoel.
  • Frank Bervoets

    4 jaar geleden
    Alleen maar goed om de maandelijkse premies op te strijken ..maar OWEE als er iets moet betaald worden
  • gustaaf van bever

    4 jaar geleden
    Ja, alweer een reden om de prijs wat op te drijven ....ik voel ze al komen
  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    Hebben ze dan nu weer een reden gevonden om hun premies te verhogen tot onbetaalbaar! Anders breng je zo'n nieuws niet hé! Maar jan de vele winsten zullen dan ook in de zakken van de investeerders en hun aanverwanten verdwijnen!