Beeld ter illustratie. Leden van een sanitair team van de politie in beschermde pakken, vlak voor ze verschillende straten in een Chinese stad besproeien met ontsmettingsmiddel in een poging de verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. Leden van een sanitair team van de politie in beschermde pakken, vlak voor ze verschillende straten in een Chinese stad besproeien met ontsmettingsmiddel in een poging de verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. © AFP

Coronavirus breekt nu ook massaal uit in Chinese gevangenissen

In China laait het nieuwe coronavirus nu ook op in gevangenissen. Er zijn daar in totaal meer dan 500 besmettingen gemeld, aldus de Chinese autoriteiten. 

3 reacties

  • Ives Ameel

    4 jaar geleden
    Die kunnen het daar totaal niet meester.
  • Johan Goris

    4 jaar geleden
    De verspreiding van het corona- virus Covid 19 zal niet meer tegen houden zijn. Op termijn zal het gewoon beschouwd worden zoals een griepvirus. En hopelijk hebben we dan reeds een vaccin, want alle andere barrières en quarantaine zullen grotendeels weg vallen.
  • Jurgen Latet

    4 jaar geleden
    Hoe lang was dit al gekend bij de partij top niet te geloven en hier maar schouder klopjes hoe ze het wel doen maar er is niets goed aann ze hadden moet spreken niet in de doof pot steken.