Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Photo News

Lange file op Antwerpse ring door olieverlies na ongeval in Kennedytunnel

Op de Antwerpse ring richting Gent en de daar aankomende snelwegen staan maandagmiddag lange files door een ongeval in de Kennedytunnel. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. 

  1. Niet met de auto, maar met de fiéts door de Waaslandtunnel: zo bereik je de start van de Antwerp 10 Miles het vlotst
    PREMIUM

    Niet met de auto, maar met de fiéts door de Waasland­tun­nel: zo bereik je de start van de Antwerp 10 Miles het vlotst

    “Met de organisatie die elk jaar maar beter wordt, voel je ook de kracht en energie van de lopers én supporters sterker worden.” Het zijn de woorden van actrice, zangeres én gedreven loopster Tine Embrechts. En zij heeft het over de Antwerp 10 Miles, het grootste sportevenement van de koekenstad. Met 40.000 lopers breekt de 38ste editie nu zondag opnieuw een record. Dit is wat jij en jouw schare (fanatieke) supporters moeten weten om snel en gemakkelijk aan de start of zijlijn te geraken.
    Antwerpen
  2. RECENSIE. ‘Akoestisch trio’ van Manu Chao in ‘t Bau-Huis betekent één groot volksfeest
    PREMIUM

    RECENSIE. ‘Akoestisch trio’ van Manu Chao in ‘t Bau-Huis betekent één groot volksfeest

    In een vorig tijdperk speelt hij Sportpaleizen en Werchter-weides plat maar uit protest tegen het establishment doet Manu Chao enkel nog kleine venues aan. Daardoor kan de Waaslandse concertzaal De Casino de Spaans-Franse wereldster strikken en hem voor ruim tweeduizend gelukkigen in een betonnen doos zetten genaamd ‘t Bau-Huis. Wie zich bij ‘Manu Chao Acoustic Trio’ aan een ingetogen luisterstuk verwacht, komt bedrogen uit. Het tafereel heeft meer weg van pakweg een Argentijnse tweedeklasser die promoveert naar Primera División.
    Sint-Niklaas