Nicole & Hugo
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole & Hugo © Dieter Bacquaert

Nicole en Hugo delen al een halve eeuw lief en leed: “Maar ons testament is gemaakt”

ShowbizzZe zijn het oerkoppel van de Vlaamse showbizz, in het hoofd van de Vlaming én volgens de kalender: in april zijn Nicole Josy (73) en Hugo Sigal (72) al vijftig jaar samen. Een leven gevuld met avontuur en liefde, maar ook tegenslagen. Hugo is vandaag nog steeds erg actief dankzij zijn rol in de populaire Ketnetreeks ‘#LikeMe’, Nicole verlangt meer naar rust. Toch blijven ze onafscheidelijk, klinkt het in Story.

6 reacties

  • Jaak Casteleyn

    4 jaar geleden
    Die mensen zijn steeds met de beide voeten op de grond gebleven, chapeau, dat in een tijd vol arrogantie, hebzucht en afgunst.
  • Didi Bellens

    4 jaar geleden
    Een super koppel en steeds vriendelijk en zeker niet arrogant.
  • Marc Verdonck

    4 jaar geleden
    In 1971 toen ik mijn legerdienst deed ben ik met een collega milicien naar hun optreden geweest in Vilvoorde. Die milicien (Tony) was een buurman van Nicole en Hugo. Gezellig met hun samengezeten, een tof en toen jong koppeltje.
  • Eric Gevaert

    4 jaar geleden
    Wij ook en komen daar niet mee in het nieuws .
  • Axel Italis

    4 jaar geleden
    Voordat we weer in dat eeuwige straatje belanden. Het pensioen is gebaseerd op de bijdragen die je betaalde. Als je dus alle moeite deed als zelfstandige om die bijdragen op dat moment zo laag mogelijk te houden met als ideetje, ik zal er wel zelf voor zorgen, mag je achteraf niet klagen hé.