Peter Van de Velde als priester Daens.
Volledig scherm
Peter Van de Velde als priester Daens. © Studio 100

‘Daens’-acteur Peter Van de Velde uit ongenoegen over baby in publiek: “Hoe is dat mogelijk?”

ShowbizzEen baby van 10 maanden verstoorde de voorstelling van de Studio 100-musical ‘Daens’ donderdagavond. Hoofdrolspeler Peter Van de Velde (53) uitte daarover z’n ongenoegen op Twitter. “Hoe is dat mogelijk?”, schreef hij. 

118 reacties

  • Geoffrey De Rycke

    4 jaar geleden
    Grote waarheid Peter
  • Argus Vercauteren

    4 jaar geleden
    Een huilende baby kan een voorstelling grondig verstoren. Was het nog geen bedtijd voor dit kindje? Het is logisch dat ouders alles kunnen verdragen van hun kroost ("eigen kind, schoon kind"), maar ze moeten ook rekening houden met anderen.
  • Roeland Van de Wal

    4 jaar geleden
    Beste mensen die dit oké vinden...U zit in het publiek van de voorstelling te genieten en naast u zitten ouders met een huilende baby van een maand of tien? U vindt dit nog steeds in orde?
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Het kan natuurlijk wel 'the act' verstoren maar om daar nu zo een drama van te maken? Het is al drama genoeg op de scène.
  • Elly Stevens

    4 jaar geleden
    Ik vind dit niet kindonvriendelijk hoor. Inderdaad mag je als ouder je kind (bijna) overal mee naartoe nemen maar er zijn grenzen. En ja, ik vind het heel normaal dat je je gsm af zet tijdens een voorstelling. Dit wordt trouwens bijna voor elk optreden of voorstelling gevraagd. Dit is een vorm van respect voor de acteurs en de andere toeschouwers.