Een showroom van Tesla in Shenzhen, China. De Chinese automarkt is de grootste ter wereld, maar wordt dit jaar heftig getroffen door het coronavirus.
Volledig scherm
Een showroom van Tesla in Shenzhen, China. De Chinese automarkt is de grootste ter wereld, maar wordt dit jaar heftig getroffen door het coronavirus. © EPA

Tesla schrijft geschiedenis: een miljoen elektrische auto's geproduceerd

Tesla gaat de geschiedenis in als de eerste fabrikant die een miljoen elektrische auto's heeft geproduceerd. De mijlpaal werd in de afgelopen uren bereikt.

10 reacties

  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Begin dit jaar waren in Nederland de prijzen van een occasie Tesla zelfs hoger dan die van een nieuwe. Wet van vraag en aanbod: veel vraag, weinig aanbod. Economie voor dummies.
  • Ives Ameel

    4 jaar geleden
    Tweedehands staat ook vol met zulke dingen, goed om rond de kerk te rijden en voor je deur te zetten meer niet.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Van 1.000.000 staan zeker de helft al op 2de hands als je gaat kijken en dit voor een wagen waar ze onlangs in de Amerikaanse media beweerden een met 1.000.000 km te hebben (als je al geloofd ,zolang rijdt Tesla ook niet rond voor zo'n km stand, maar 't natuurlijk een geweldige reclamestunt).In ieder geval is ie niet zo goed ,an-ders was aanbod op de 2 de hands markt niet zo overweldigend
  • Johan Vroonen

    4 jaar geleden
    De wetenschap is glashelder: elektrische wagens zijn het meest klimaatvriendelijk. LPG is het meest belastend voor klimaat. Kerktoren?? Haha...Net 840 km gereden op 9u15 minuten; dus elektrisch rijden is sowieso de toekomst. Ik hoop dat we vlug van de vervuilende plofcars af zijn!
  • Ives Ameel

    4 jaar geleden
    Goed om rond de kerk te rijden voor de rest nutteloos speelgoed.