Prins George heeft zijn kerstcadeautjes al geopend

Cirkelde je vroeger ook rond de kerstboom voor Kerstmis, in de hoop dat je al een pakje mocht openen? De Britse prins George ook en hij besloot om al een en ander uit te pakken. Dat heeft prins William zelf gezegd op een evenement.

vwh

De kleine prins vindt wachten tot Kerstmis om geschenkjes te openen maar onzin en pakte de zijne alvast uit. Dat schrijft de Britse krant The Telegraph op basis van een gesprek tussen prins William en Kiss FM-radiopresentator AJ King, dat vorige week plaatsvond in Londen tijdens een kerstfeest ten voordele van de liefdadigheidsorganisatie The Mix.

“De prins zei dat ze allemaal heel blij zijn dat Kerstmis eraan komt en dat de driejarige George al zijn cadeaus heeft geopend omdat hij dat best grappig vond”, staat er. Wat er in de pakjes zit, is niet bekend. Het is alvast niet de eerste keer dat de royal verklapt wat zijn zoon uitspookt in de kerstperiode. Vorig jaar liet hij nog weten dat George heel goed wist wat de feestdag inhield en dat hij ‘rondsprong als een konijn’. Toen was hij alleen nog maar geïnteresseerd in cadeaupapier, nu dus ook in de inhoud van het pakje zelf.

Dit jaar vieren prins George, zijn zus prinses Charlotte en hun ouders Kerstmis bij de familie van Kate Middleton in Bucklebury, Berkshire. Op tweede kerstdag zal het gezin de koninklijke familie vervoegen, de dag waarop de traditionele fazantenjacht van prins Philip op het landgoed van Sandringham wordt geopend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer