Dietmar Hopp.
Volledig scherm
Dietmar Hopp. © BELGAIMAGE

Gehate eigenaar van Hoffenheim plots een Duitse held: Hopp speelt rol in middel tegen Covid-19 en wimpelt Trump af

BundesligaHij is een van de invloedrijkste zakenlui ter wereld, met een geschat fortuin van ruim 12 miljard euro. Maar ook een van meest gehate in het Duitse voetbal, vooral omdat hij als eigenaar van Hoffenheim de zogenaamde 50 + 1-regel aan de laars lapt. Nu speelt Dietmar Hopp (79) als hoofdfinancier in het bedrijf CureVac een belangrijke rol in de zoektocht naar een vaccin tegen het coronavirus. Zelfs Donald Trump stuurde hij al wandelen.

33 reacties

  • Carin Desmet

    4 jaar geleden
    Die Trump man man man wat een egoïstische achterbakse vent... nadien zou hij dan het vaccin peperduur verkopen aan Europa... Goed en mooi antwoord Hoff..
  • Fred Fred

    4 jaar geleden
    Nobelprijs voor Hopp.
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Een reactie die we Mr. Hopp niet hoog genoeg kunnen aanrekenen. Trump daar in tegen heeft nu duidelijk bewezen da hij de grootste schurk is die op onze aardbol rondloopt.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Wat is Trump's bedoeling hiermee eigenlijk? Een mogelijks vaccin tegen corona wegkapen om exclusief de VS te dienen en de rest van de wereld af te persen?
  • Neyt Erik

    4 jaar geleden
    Als Trump zijn bedrijf is de US wou,wil dat al heel wat zeggen,ook van Trump.Door zijn gedrag zet Hopp niet alleen Duitsland,maar ook de EU sterk op de kaart,wat ook wel belangrijk is.Ik hoop dat hij de mensheid kan helpen.