Laura
Volledig scherm
PREMIUM
Laura © VTM

Laura uit ‘Blind getrouwd’ legt de schuld bij zichzelf: “Sorry, ik kan niet 24 uur op 24 de beste versie van mezelf zijn”

TV“Ik heb het onderschat”, zegt Laura (27) uit ‘Blind Getrouwd’ eerlijk in Dag Allemaal, na een pijnlijke episode in haar prille huwelijk met Sonny (30). En ze hoopt nu op begrip voor haar afwachtende houding. “Al was ik aan de liefste en knapste man ter wereld gekoppeld, dan nog is het moeilijk om je in die situatie open te stellen.”

12 reacties

  • Amaury Hellebaut

    4 jaar geleden
    Als je nu al zo gehumeurd bent .....? Wat gaat dat geven binnen enkelen jaren als het groen gras wat rosser wordt ? Vergeet niet het leven is een strijd en het blijft niet allemaal rozengeur en maneschijn..... succes en blijf alleen zou ik zeggen , aan Sonny kijk nog eens wat verder ...... eveneens succes gewenst
  • johannes van Wetten

    4 jaar geleden
    Zij is zeer afstandelijk, en zal daarom niet vlot aan een partner geraken. Of doet ze mee om in de belangstelling te komen van de media, zo te zien heeft ze totaal geen moeite gedaan om Sonny te benaderen, oftewel alles komt van een kant, van deze goede gast die snel zijn biezen moet pakken, en alles ongedaan maken met een directe scheiding van deze ijsklomp.
  • Ria Mertens

    4 jaar geleden
    Als je denkt dat de wereld aan je gaat hangt
  • ingrid sjongers

    4 jaar geleden
    Dat verwacht niemand denk ik dat je 24/24 de beste versie bent van jezelf. Maar mss tich wel een aantal uren per dag gewoon respectvol en vriendelijk. Ook al valt het zwaarder uit dan verwacht dan nog kan je beleefd blijven en er het beste van maken.
  • Gilles Standaert

    4 jaar geleden
    “Al was ik aan de liefste en knapste man ter wereld gekoppeld, dan nog is het moeilijk om je in die situatie open te stellen.” begrijpelijk. Maar waarom dan meedoen?