Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Roland Garros verschoven naar eind september tot ontzetting van de spelers: “Arrogant en egoïstisch. Ronduit gekkenwerk”

TennisSacrebleu! Roland Garros toonde gisteren dat het ook in het tennisuniversum ieder voor zich is nu de coronacrisis heel de kalender overhoop schopt. Het befaamde graveltoernooi besloot unilateraal de datum van eind mei naar eind september te verschuiven. "Een moedige beslissing", aldus de Franse voorzitter Bernard Giudicelli. De spelers wisten echter van niets: “Dit is gekkenwerk.”

14 reacties

  • Frans Van Hoyweghen

    4 jaar geleden
    Het gaat hier niet over afgelast, maar drie grandslamtoernooien achter elkaar te moeten spelen.
  • DAVID VAN LAER

    4 jaar geleden
    Boycotten en gewoon niet gaan. Als de top 10 van de wereld zegt wij komen niet gaan ze al heel snel tegenwind krijgen van degene die het voor het zeggen hebben namelijk hun sponsors.
  • Bob Hoste

    4 jaar geleden
    Ja, want dit is wel het belangrijkste nu op dit moment, het schema van de spelers. Hopelijk krijgen sport een revisie na deze pandemie want ze krijgen nog steeds teveel lof.
  • Maxime Vanmaercke

    4 jaar geleden
    Zij zijn zo gewoon van uit een ivoren toren te spreken. Geef ze een ferm pak rammel. Misschien beseffen ze dan de ernst van alles.
  • Lisette Nelissen

    4 jaar geleden
    In welke wereld leven die spelers? Dachten ze nu.echt dat dit zou doorgaan op de geplande datum? Denken die dat het met Pasen voorbij zal zijn als de piek van de besmettingen pas in mei wordt verwacht?