In deze supermarkt zullen klanten wel twee keer nadenken vooraleer ze meer dan één flesje handgel kopen.
Volledig scherm
In deze supermarkt zullen klanten wel twee keer nadenken vooraleer ze meer dan één flesje handgel kopen. © RV Twitter

Eén handgel is 5,5 euro, twee 134 euro: supermarkt bedenkt briljante truc tegen hamsteren

ConsumentOok wij worden er mee geconfronteerd: lange wachtrijen buiten aan de supermarkten, lege rekken binnenin. Het leidde in ons land gisteren tot een onmiddellijk verbod op alle winkelspromo’s. Een Deense supermarkt bedacht alvast een slimme truc om hamsteren tegen te gaan.

37 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Prima idee . Moesten er meer doen.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Mensen maak aub liever allemaal zelf uwe handgel ! Dat is kinderspel. Geen geleuter, prima kwaliteit en probleem opgelost en ... ge kunt in uw kot blijven.
  • Marius Merchiers

    4 jaar geleden
    @ivo torfs. Misschien veel werk maar misschien een brief laten ondertekenen van die ouderen met de vraag dat je winkelt voor hun en er een kopie van hun pas ofzo erbij
  • ivo torfs

    4 jaar geleden
    Wij hebben in onze familie ook een persoon die veel te goed is voor deze wereld en die doet inkopen voor 5/6 oude personen, hoe moet zij dan te werk gaan? Indien het puur op hamsteren aankomt vind ik het een goede maatregel maar helaas moet de goede het weer eens met de slechte bekopen. Triestig.
  • eddy nijs

    4 jaar geleden
    Schitterend idee. Omdat velen onder ons tijdelijk zot zijn geworden en er te weinig psychologische centra zijn om deze personen de nodige geestelijke zorg te geven is dit ideaal. Aantal kan per product worden bekeken. Winkels zijn 6 op 7 open dus toch meer nodig? Ga de dag erop terug. Stock kan dan worden aangevuld.