BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Marc Van Ranst voorspelt annulatie Rock Werchter: "Ik denk dat de beslissing al genomen is. Enkel afwachten wanneer ze communiceren”

FestivalsVolgens viroloog Marc Van Ranst komt er dit geen jaar nieuwe editie van ‘Rock Werchter’. In ‘De Afspraak’ vertelde de professor dat de organisatie momenteel volop afspraken met verzekeringen aan het bekijken is. “Ik denk dat ze al beslist hebben en dat men enkel wacht op het juiste tijdstip om te communiceren”, zegt hij.

9 reacties

  • Lindsay Van Hee

    4 jaar geleden
    @Karen Vangrieken, hou rekening dat opbouw van een dergelijk festival een goede 5 weken (of meer) duurt, dan wordt dit moeilijk haalbaar
  • John Ulmer

    4 jaar geleden
    enkel een naieveling gelooft nog dat de festivals deze zomer zullen doorgaan. Misschien deze vanaf augustus wel, maar ook daar twijfel ik aan.
  • Johan Streulens

    4 jaar geleden
    Pure logica: Waar komen de muzikanten vandaan? Europees toeren niet enkel om een podium in Luxemburg de moeite is.. of het voetbalveld achter een parochie.. Eerder "Europa" algemeen "zin" hebbende! Onkosten even berekende.. laat staan zekerheden om hun gezondheid eerst! Wil best de eerste "open air" in cholera omstandigheden weten te verzinnen.. veel volk? Ik denk het niet!
  • Wim Dhondt

    4 jaar geleden
    Als er één plaats is waar mensen niet gedisciplineerd zijn is het de festivals zoals Werchter. Beetje hitte of proccesierups en de tenten van het Rode kruis liggen vol.
  • Jef Denijs

    4 jaar geleden
    Waarom ook niet. Een festival heeft geen toegevoegde waarde in een dergelijke crisisperiode.