AFP
Volledig scherm
© AFP

Doutzen Kroes onder vuur na ongelukkige opmerking: “Thank you, coronavirus, thank you”

CelebritiesTopmodel Doutzen Kroes heeft in een video op online platform Instagram haar excuses aangeboden, nadat ze eerder via sociale media een bericht de wereld had ingeslingerd waarin ze het coronavirus bedankte. 

6 reacties

  • Jo Van Echelpoel

    4 jaar geleden
    Schaam U niet in uw groot gelijk. Water lucht en dierenwereld komen terug op orde. Kijk Venetië en proef de lucht. Zelfsdie zalige stilte. Dank U Corona!!!
  • JOris VVlaenderen

    4 jaar geleden
    ze heeft nochtans gelijk, nu trekken we allemaal samen aan een zeel, als dat virusje weg is zal je wel zien dat dat niet lang meer zal duren!
  • Eddy Vervaet

    4 jaar geleden
    Neen Lucien,perfecte mensen bestaan niet.Mensen die het nodig vinden om allerlei onzin de wereld in te sturen zijn er in overvloed...
  • Martine Esprit

    4 jaar geleden
    Het zal de mensen wel eens doen inzien hoeveel luxe ze hebben, dat het geluk in kleine dingen zit ipv luxe uitstraling op alle vlakken na te jagen. Huisje, tuintje, kinderen: back to basic. Klagen heeft geen zin. Waan je op vakantie =ontstressen in eigen tuin.
  • Lucien Mertens

    4 jaar geleden
    Bij bekende mensen gaat men alles zodanig uitvergroten dat een gewone scheet uiteindelijk ook een kernexplosie wordt. Doutzen Kroes heeft met haar wat te spontane opmerking zeker geen mensen voor het hoofd willen stoten, en al helemaal geen zieke mensen. Perfecte mensen mogen hier de vinger opsteken.