Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Niemand krijgt uitgelegd waarom kappers moeten openblijven, ook Marc Van Ranst en politici niet

Kappers die openblijven tijdens de coronacrisis: bijna niemand begrijpt waarom. Zelfs viroloog Marc Van Ranst kan het niet uitleggen. Een aantal kappers ondernemen dan ook stappen om de overheid in gebreke te stellen als ze moeten blijven werken. Maar alleen de politiek lijkt - voorlopig - te willen vasthouden aan de kappersbeurt.

96 reacties

  • Straight on No way back

    4 jaar geleden
    wat een gemene opmerkingen van al die loontrekkende! Jullie zouden moeten beschaamd zijn! Vele zelfstandige kappers werken meer dan 10-12h per dag iets waar jullie constant maar commentaar op geven! Hoeveel werkelijke uurtjes werken jullie per dag? Hoeveel denk je dat een normale zelfstandige verdient? En dan spreek ik nog niet over het risico ze lopen maar neen liever commentaar geven op mensen die niet anders kunnen dan open te blijven om het leefbaar te houden ZONDER STEUN! shame on you
  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    Waarom moeten de mensen er proper bijlopen? Niemand die het toch ziet? Ge moet toch in uw kot blijven.
  • Thierry Frennet

    4 jaar geleden
    Wie zal dan de kapsel van de politici in hun goeie plooi steken bij hun talrijke optreden op televisie ? Grapje hoor. Natuurlijk moeten de kappers hun deur sluiten en ook recht hebben op een compensatie van 4000€.
  • Ian Vandenbossche

    4 jaar geleden
    Terecht dat de overheid bepaalde groepen financieel steunt, maar die steun zou kn feite een renteloze lening moeten zijn die over langere periode terugbetaald moet worden. Een leidraad voor de Overheid kan daarvoor de latere belastingaangifte zijn. In bedrijven en kmo’s zal het op termijn niet overal kommer en kwel zijn, kijk maar eens naar die programma’s op tv van (een groep) schatrijke zelfstandigen en bedrijfsleiders. Gaan die ook 4000 euro vragen?
  • Udo Jansens

    4 jaar geleden
    Zo onbegrijpelijk voor mensenkappers die openblijven is het dat hondenkappers en kapsters moeten sluiten.Daar waar het risico op besmetting zo goed als onbestaande is.Zelfs mobiele kapsalons waar geen mens buiten de kapper komt mogen niet werken.Dit heeft niets meer te maken met maatregelen tegen besmetting maar is pure broodroof!