Blind Getrouwd; seizoen 5, aflevering 6 op zondag 22 maart 2020 bij VTM. Op de foto: Sonny & Laura
Volledig scherm
Blind Getrouwd; seizoen 5, aflevering 6 op zondag 22 maart 2020 bij VTM. Op de foto: Sonny & Laura © Blind Getrouwd

Sonny pakt zijn biezen en Lothar verbant zichzelf naar de sofa in ‘Blind Getrouwd’

TVDe koppels van ‘Blind Getrouwd’ zijn na vijf afleveringen - met een instant huwelijk, een trouwfeest en een droom van een huwelijksreis-  in de gewone fase van het leven als man en vrouw beland. Dat hebben zij en wij geweten. Na één week samenleven heeft Sonny zijn spullen weer bij elkaar gepakt, te ongelukkig om zo verder te leven met Laura. En Lothar, die slaapt vrijwillig op de sofa. Niet dadelijk de plaats die je verwacht voor een pas gehuwd koppel.

14 reacties

  • eli bosch

    4 jaar geleden
    Mocht ik nu een dertiger zijn, ik probeer er alles aan te doen om in contact met Sonny te komen om te zien of ik kans maakte. Verzorgd en mooi uiterlijk, geduldig, vriendelijk, sportief, ondernemend, een mooie job en inkomen, goede thuis. Hij zal ook wel zijn minpuntjes hebben maar wie niet. Wat een weggesmeten kans voor die jongen. Maar zijn visitekaartje heeft hij nu achter gelaten op TV. Na dit programma zullen ze in de rij staan voor hem. Laura daarentegen, die heeft ook haar portret gemaakt
  • jos segers

    4 jaar geleden
    Krijg de indruk dat die dames enkel meedoen om bekend te geraken en zo iemand aan de haak willen slaan of anders zijn het gewoon 2 typisch Belgische vrouwen, "veeleisend".
  • Randy Van Buggenhout

    4 jaar geleden
    Zou het kunnen dat de specialisten in het geval van Sonny en Laura in tijdnood zijn geraakt en die twee dan maar via vogelpik hebben gekoppeld? Zelden twee personen gezien die qua karakter en ingesteldheid meer van elkaar verschillen. Het kan natuurlijk ook dat deelnemers zich tijdens de selectieproeven anders voordoen en beschrijven dan ze werkelijk zijn.
  • Glenn Verbeeck

    4 jaar geleden
    Tati kan je niks verwijten, die is gewoon zichzelf en is helemaal geen bitch. Zelfs Laura begrijp ik ... soms:-)
  • Wouter Van de Walle

    4 jaar geleden
    Ik vraag mij af waarom Tati en Laura meedoen als ze toch totaal geen interesse hebben om ook maar enige moeite te doen