VIER
Volledig scherm
© VIER

De groep is heel wat geld kwijt en de eerste vrouw sneuvelt in ‘De Mol’

TVDe mol heeft goed werk geleverd in aflevering 3 van ‘De Mol’. De kandidaten zagen maar liefst 9.000 euro door hun neus geboord, en de ondermijner confronteerde ook een eerste vrouw met een rode duim. Lerares Els uit Tielt, 51 jaar en zo de ouderdomsdeken van alle ‘De Mol’-kandidaten zal ‘De Mol 2020’ niet winnen. 

2 reacties

  • Lieven De Jonge

    4 jaar geleden
    Weer een spoiler ! Leren jullie niets bij ?
  • Danielle Verbrugghe

    4 jaar geleden
    Waarom had Bart als ENIGE nog zijn habijt aan in aflevering 1, na het vrijmaken van de blinddoeken.!!!Nergens een reactie van vernomen. Zal wel aan mezelf liggen zeker.
  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.
  2. KIJK. Pommelien Thijs wisselt korte coupe in voor lange haren: “Dat betekent één ding: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug”
    BV

    KIJK. Pommelien Thijs wisselt korte coupe in voor lange haren: “Dat betekent één ding: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug”

    Er valt meteen iets op wanneer Pommelien Thijs het podium opklimt in Amsterdam. De zangeres heeft haar korte coupe ingeruild voor lange blonde haren. Volgens fans kan dat maar één ding betekenen: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug. Pommelien zou dat hebben bevestigd tijdens de show. “Ze vertelde ons dat de opnames van het tweede seizoen zijn gestart”, vertelt een fan op TikTok. Wanneer de afleveringen te zien zijn, is nog niet bekend gemaakt.